Even voorstellen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Dennis Hoeve, gediplomeerd Personal Trainer en nu ruim 14 jaar actief in de fitnessbranch als fitnessinstructeur, groepslesinstructeur en mede oprichter van sportcentrum Jumping Feet in Grootebroek en Enkhuizen. Ik ben getrouwd met mijn lieve en sportieve vrouw Bo (ook gediplomeerd Personal Trainer) en samen hebben we 2 hele lieve dochters; Sofia en Sara.

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben ooit begonnen met het geven van fitness instructie bij Jumping Feet in Amsterdam Noord en ik heb vanuit het geven van fitnessinstructie een passie ontwikkeld voor het trainen/begeleiden van mensen die willen werken aan hun gezondheid.

Ik ben toen heel gericht een opleiding gaan doen en heb Sport- en bewegingscoördinator niveau 4 afgerond op het CIOS in Haarlem met specialisaties in Fitness, Sport en ondernemer, Bewegen op muziek, Sportleider geüniformeerde beroepen en Golf.

Later heb ik ook nog opleidingen afgerond bij Les Mills en Club Joy voor het geven van diverse groepslessen zoals RPM/Club Cycle en Body Pump/Club Power.

Waarom Personal Training?

Mijn werk in de sportschool doe ik, nog altijd, met heel veel plezier, maar wat ik écht leuk vind is mensen helpen. En omdat Personal Training de ideale manier is om mensen te kunnen helpen, ben ik deze onderneming gestart.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat je door bewuster te eten en gericht te sporten je jezelf gelukkiger gaat voelen.

En dat is wat ik wil doen met mijn klanten, meer van het leven genieten door dat ze slanker, sterker en gezonder kortom fitter en vitaler worden.

Wat zijn mijn kenmerken als Personal Trainer?

Ik vind het erg belangrijk dat ik als personal trainer sportief en gedreven ben, passie heb, sociaal vaardig ben, vakinhoudelijke kennis heb, enthousiast ben en vooral dat ik het leuk vind om mensen in beweging te krijgen.

Bij vragen sta ik voor je klaar!

info@dennishoevept.nl