Personal Training, voor optimale begeleiding. 

Persoonlijke begeleiding is de beste manier voor een trainer als ik om met jou aan de slag te gaan. Doordat je één-op-één begeleid word weet je zeker dat je iedere training het beste uit jezelf kunt halen. Mijn manier van begeleiden is gebaseerd op de volgende pijlers: training, voeding, herstel en mentaal.

Training: If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you. 

Als jou begeleider zorg ik ervoor dat de keuze van oefeningen, sets, herhalingen, pauze en snelheid van bewegen naadloos aansluiten op je fitnessdoelen. Ik bewaak de intensiteit en uitvoering van de oefeningen voor een optimale trainingsprikkel. Daarnaast help ik je jou grenzen te verleggen door je te motiveren en, indien nodig, uit te dagen óf juist misschien wel af te remmen.

Voeding: Je bent wat je eet. 

Voeding is allesbepalend om resultaat te kunnen behalen en daarom zal ik je de handvatten geven om zelf je voeding op een juiste en gezonde manier samen te kunnen stellen.

Herstel: Zonder herstel geen vooruitgang. 

Mentaal: The body achieves, what the mind believes. 

Personal trainingen kunnen eigenlijk overal plaatsvinden; thuis, in de buitenlucht of bijvoorbeeld op je werk. Een groot voordeel is dat wij ook ten alle tijden aan de slag kunnen in sportschool Jumping Feet waardoor we altijd een groot aanbod aan fitnessapparatuur, gewichten en training accessoires tot onze beschikking hebben.

Ik kijk er erg naar uit om samen met jou aan de slag te gaan en zie het als een mijn uitdaging om je te helpen jouw doelen te bereiken.

Wil je meer informatie over Personal training of een afspraak maken, klik dan HIER.

Hieronder zet ik nog even de voordelen van Personal Training voor je op een rijtje:

1. Deskundigheid

2. Persoonlijke aandacht

3. Op maat gemaakt programma

4. Uitdagend

5. Gevarieerd

6. Helpt jou doelstelling(en) te halen

7. Helpt jou bij het kiezen van de juiste voeding

8. Helpt jou mentaal

9. Sneller resultaat

10. Een goed gevoel