Anne-Britt Hauwert
Ongeveer 6 maanden geleden ben ik begonnen met personal training bij Dennis Hoeve. Deze keuze heb ik gemaakt omdat ik merkte dat eerdere dieet pogingen, zonder sporten, niet genoeg waren. Ik ben toen op zoek gegaan naar een betaalbare personal trainer in Enkhuizen en die heb ik in Dennis gevonden. Naast een goede persoonlijke klik, weet Dennis mijn grenzen steeds weer een stukje te verleggen. Hierdoor wordt mijn conditie steeds beter en komt mijn doel(in topvorm in mijn trouwjurk op 25-08-2017) steeds dichterbij. Naast het sporten is voeding natuurlijk ook heel belangrijk, ook hierin bewijst Dennis dat hij een top personal trainer is. Een duidelijk uitgewerkt schema op maat, wat ook goed vol te houden is. Dennis weet zijn passie voor sport zo goed over te brengen, dat ik zeker weet dat ik na het behalen van mijn doel door zal blijven gaan met trainen.

Niels Degeling

Ik ken Dennis al een langere tijd en we trainen regelmatig samen. Ik vond het vooral belangrijk dat ik bij de juiste persoon terecht kwam om de beste resultaten te halen. De trainingen onder Dennis zijn begeleiding bevallen mij dan ook erg goed. Oefeningen als deadliften of squaten zou ik normaal gesproken graag overslaan omdat ik niet wist of mijn uitvoering wel goed was. Nu heb ik bij alle oefeningen de zekerheid van een trainer die tegelijkertijd ook motiveert en als het moet “op me huid zit”. Naast de trainingen met Dennis train ik ook zelfstandig en dat werkt goed voor mij. Op dit moment ga ik me, samen met Dennis, voorbereiden om in maart 2016 de sportieve uitdaging van de Strong Viking Run Mud Edition aan te gaan.
IMG_9127

Marleen Bosma

Ik ben begonnen in mei ’15 met PT bij Dennis. Ik heb voor personal training gekozen omdat ik fitness nooit zo leuk vond maar de training wel nodig had in verband met lichamelijke klachten. Ondertussen zijn me spieren sterker geworden en voel me ik me veel fitter. Dennis weet precies welke oefening ik wel en niet mag doen. Hij legt alles goed uit en heb, als het nodig is, ook 24/7 in de week contact met hem via whatsapp. Thanx Dennis wat we nu al bereikt hebben!!

FullSizeRender


Remco van Aartrijk

In Januari 2015 ben ik binnengelopen bij sportschool Jumping Feet! in Grootebroek. Al snel kwam ik in contact met Personal Trainer Dennis Hoeve. Vanwege mijn medische achtergrond had ik nog al wat restricties met betrekking tot fitness-training. Dennis kwam met een gedegen fitnessplan en voel me nu weer echt de oude! Ik kan de trainingen van Dennis écht aanraden voor iedereen die medische begeleiding nodig heeft. Dennis heeft kennis van zaken, kan je extra motiveren en is bovenal een echte trainingsmaat.

FullSizeRender


 

Sebastiaan Walthuis, Nederlands kampioen natural bodybuilding

Een verlegen 16 jarig guppie kwam sportschool Jumping Feet binnen gelopen met de vraag of hij alsjeblieft stage mocht lopen. Dennis Hoeve stond met een glimlach achter de balie en vond het goed, ‘meld je volgende week vrijdag dan gaan we meteen aan de slag. Met speels gemak en veel leuke opdrachtjes heb ik het vak van fitnessinstructeur geleerd, en dat kwam vooral door het enthousiasme van Dennis. Elke week keek ik uit naar de vrijdag en vooral het laatste uurtje van mijn stage, want dan mocht ik altijd samen trainen met de ‘grote jongens’. Weet nog heel goed dat ik de eerste keer vroeg ‘maar Den ik train toch veel lichter’. Het antwoord wat ik kreeg staat mij nog altijd bij, ‘joh Sebas de gewichten zijn toch te wisselen.’

Over Dennis Hoeve als Personal Trainer kan ik heel kort zijn; heb jij een doel dan maakt Dennis het zijn doel! Hij motiveert, stimuleert, enthousiasmeert en leert je daarnaast om te gaan met verschillende trainingsvormen en voeding. Dus: READY, SET, GO!!!! Op naar een fitter en gezonder leven.

Sebastiaanwalthuisreferentie

 


Kasper Molenaar

Sinds vorig jaar doe ik gemiddeld 2 keer per week Personal Training met Dennis. Daarnaast volg ik, als het uitkomt, ook nog groepslessen als H.I.T. of Club Power bij hem in de sportschool. Ik heb in het verleden al vaker aan fitness gedaan maar deze keer wilde ik het anders aanpakken. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om met Dennis aan de slag te gaan omdat ik nu veel meer het gevoel heb dat ik echt goed bezig ben. Ik weet nu zeker dat de trainingsvorm, oefeningen en voedingsschema precies aansluiten bij mijn doelstelling en dat is ook wel te zien aan de resultaten die ik tot nu toe gehaald heb. Ik ben, vanaf dat ik begonnen ben, een stuk sterker en strakker geworden. Het belangrijkste is dat ik in mijn dagelijks leven echt goed het verschil kan merken. Met een flinke lading aan materialen de trap op naar de 4e verdieping is bijvoorbeeld nu geen enkel probleem.


Ellen Zwagerman

Ik heb nooit veel plezier in bewegen gehad, kon er ook de lol niet zo van inzien. Maar ik weet dat het goed voor me is en ik ben samen met een sportieve vriendin aan het personal trainen geraakt bij Dennis. Ondertussen train ik samen met mijn vriend of met vriendinnen. Ondanks het verschil in niveau met mijn trainmaatje is de training altijd op maat en voor beide uitdagend. Er wordt over nagedacht en alle spiergroepen komen aan bod. Ik kan vaak nog een kleine week nagenieten van de training thuis (aan spierpijn)!

Het plezier in bewegen en sporten, maar ook de wil om aan mezelf te werken groeit langzaam door de trainingen van Dennis. Dit komt onder andere door zijn plezier en enthousiasme. Ik kan niet goed tegen mijn verlies, ik zal hierdoor ook echt niet altijd gezellig zijn geweest. Maar juist in die frustratie weet Dennis me te prikkelen. Ik raak hierdoor ook gemotiveerd om thuis meer aan mijn conditie te doen zodat ik tijdens de trainingen er meer uit kan halen. Vorig jaar heb ik met een groep vrienden mee gedaan aan een Strong Viking Run waar Dennis ook mee deed en dit jaar heb ik me opgegeven voor de Dam tot Damloop (wie had dat ooit gedacht!).

Kortom een betrokken enthousiaste personal trainer die het onderste met je uit de kan wil halen! Ik zou zeggen: go for it, waar wacht je op?!