Afgelopen week was dé week voor alle deelnemers, vrijwilligers en organisatoren van het Mont Ventoux project. Na een lange voorbereiding van meer dan 1,5 jaar was het eindelijk zover.. op naar Frankrijk om de “kale berg” te bedwingen.

Voor Niels, John en mij was dit ook hét moment waarop hét moest gebeuren. Helaas was onze voorbereiding uiteindelijk nogal een “rocky road” gebleken waardoor wij niet met volle overtuiging in de bus stapten.

Hoewel de weersomstandigheden in Nederland nogal te wensen over lieten, was het in Frankrijk prachtig en kon het genieten direct beginnen.

Woensdag “judgement day” waren de omstandigheden ideaal, wat een mazzel. Eigenlijk ging het onze met “tripod” (Niels, John en mijzelf) vanaf de start al erg lekker. Het tempo was goed, het voelde goed en we waren aan het genieten! Pas de laatste 6km van de top kregen we het echt zwaar en was het echt worstelen om boven te komen. Eenmaal boven waren we geheel sprakeloos over de prestatie die, met name Niels, had neergezet. Echt super!

Steeds meer en meer “voel je toppers” bereikte het einde van de klim waardoor de aanmoedigingen ook alsmaar luider en luider werden. Onder aanvoering van luid gejuich en flink applaus kwam eindbaas Dick als laatste boven!

Ondertussen zijn we weer thuis en kunnen we nagenieten van een topweek! Ik denk dat vele clienten zichzelf hebben overtroffen en ik hoop dat ze voor hun gehele verdere leven, veel moed, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen kunnen putten uit deze ervaring!