You vs You ….. wat bedoel je?

Ik had natuurlijk ook een van de onderstaande titels kunnen kiezen:

  • Ik ga gymmen vandaag.    vs    Ik blijf lekker thuis.
  • Ik heb alles uit deze training gehaald.     vs    Ik kon eigenlijk meer.
  • Frisdrank, bier, wijn, vruchtensap, etc.    vs    Water.
  • Bewegen.    vs    Trainen.
  • Ik eet clean.    vs    Ik eet clean maar eigenlijk niet echt.
  • Ik maak tijd om te sporten.    vs    Ik heb geen tijd om te sporten.
  • Ik doe wat nodig is.    vs    Ik skip de oefeningen die ik niet leuk vind.
  • Natural.     vs     Anabolen.
  • …..

Anyway; You vs You betekent dat JIJ ten alle tijden beslist over welke keuze JIJ maakt. Wil je echt iets veranderen aan je lichaam? Zorg er dan voor dat je regelmatig de juiste keuzes maakt. Zonder excuses want daar heeft niemand wat aan, ook JIJ niet. Misschien wordt het dan binnenkort wel; New You vs Old You!